Boka rum
Våra rum på Kivikstrand

Badhotellet

På Kivikstrand så får du ett charmigt boende alldeles vid havet. Vi har 13 individuellt inredda rum för upp till ca 28 personer. Flera rum har utsikt över havet men inte alla. Frukost, tv och wifi ingår alltid. Man kan köpa till middagspaket då restaurangen håller öppet. Under 2016-2019 har vi genomfört en ombyggnad och modernisering av hotellet. Europeiska landsbygdsfonden har bidragit med medel för att utveckla vår verksamhet.

Boka er vistelse

Balkongrum

Har rak utsikt över havet och en rymlig balkong med skön sittgrupp.  Dubbelsäng, liten sittgrupp och badrum med dusch. 15 kvm. Inga extrasängar i dessa rum. Babysäng kan beställas till.

Deluxrum

Är lite större, lite härligare och har rak utsikt över havet.  Dubbelsäng bestående av två hopmonterade 90 sängar. Badrum med dusch. Sittgrupp. 20 kvm. Ett av rummen har bäddsoffa som kan bäddas till en person vid förbokning. Babysäng kan beställas till.

Familjerum

Vi har även två rum som bildar en dubblett med plats till totalt fyra personer i två sovrum och gemensamt badrum. Detta rum är väldigt populärt hos familjer eller par som känner varandra väl. Badrum med dusch. Utsikt mot bygatan

Standard dubbelrum

Våra dubbelrum är alla olika inredda och rymmer två personer. Inga extrasängar är möjligt utom babysäng. Badrum med dusch. Rummen är möblerade med två sammansatta 90cm breda sängar. Utsikt mot havet eller byn. Vi praktiserar först till kvarn för havsutsikt. Ca 12 kvm

Standard tvåbäddsrum

Våra enklaste rum är tvåbäddsrum och rymmer två personer. De har badrum med dusch och är möblerade med två separata enkelsängar om 90cm. Snedtak med takfönster i ett av rummen och det andra har utsikt mot gränd. Ca 10 kvm. TV och wi-fi finns. Inga extrasängar eller extra barn i dessa rum.