Boka rum
Möte över måltid

Konferens och möten i Skåne

På Kivikstrand kan vi erbjuda en mötesplats i inspirerande miljö, med vacker utsikt från en trevlig möteslokal och mängder av aktiviteter att välja mellan för att göra ert möte lite extra minnesvärt. Vi arbetar strukturerat med vår miljö och bakar och lagar all vår mat med närodlat och ekologiska produkter så långt det är möjligt.

Vi har öppet för konferenser på förfrågan under hela året. Dock har vi högt tryck med privatgäster under perioden 15 juni till 31 augusti. 

Kivikstrand har 13 rum i varierande storlek med totalt 28 sängplatser men lämpar sig bäst för konferenser upp till 16 deltagare. Vår konferenslokal är nybyggd inför säsongen 2021 och är utrustad med projektor, duk, white board samt god ventilation och mörkläggningsmöjlighet.

 

Konferenspriser nedan är frånpriser och gäller per person ex moms. Priserna är säsongsberoende.

Del i dubbelrum 750 kr
Del i enkelrum 1330 kr
Helpension med fika, lunch och trerättersmeny ex dryck 710 kr
Hyra av konferensrum 2400 kr

 

Trevliga aktiviteter som vi gärna rekommenderar för att stärka lagandan är t.ex. hyra av bastun vid stranden precis utanför hotellet eller Cider- & Calvadosprovning på Kiviks musteri. Kivikstrand ligger längs Skåneleden och en promenad längs denna vederkvicker den mest konferenströtta. En stund i bastun med dopp därefter är aldrig fel.

Konferensmiljön som anpassas efter gruppen

Konferenslokalen är luftig och modern och passar för upp till 18 personer. Utsikten över havet är vederkvickande och stolarna är generösa och sköna. Vi har en skön foajé att hänga i för det lite mer informella mötet.